L’última activitat de la temporada 2014-2015 va ser la que encetava una nova línia de xerrades, la dedicada als Joves amb Futur. En aquesta primera ocasió va ser el jove arquitecte benicarlando Víctor Escura Arenós el que ens va presentar un novedós projecte: Complex marítim al port esportiu de Benicarló.

Va resultar altament gratificant comprovar com la gent jove té idees molt interessants per a un futur més profitós i adaptat a l’entorn. Així, Victor ens va sorprendre amb un projecte d’una hipotètica visió que milloraria extraordinàriament l’espai i el paratge del voltant del port esportiu. La xerrada va estar molt ben presentada en paraules, imatges i maqueta inclosa.

Cal dir que aquesta nova línia d’activitat té com a objectiu el que els fills i filles dels socis o simpatitzants de la penya puguen mostrar-nos les seues idees, els seus coneixements, els seus projectes,... sobre tot allò que tenen a tocar i que serà realitat a no tardar molt de temps.

En aquesta ocasió, la presentació del ponent va anar a càrrec del seu pare, el prestigiós arquitecte, Carlos Escura Brau. Enhorabona, Víctor i endavant cap al futur.