Xaro Miralles serà la primera alcaldessa de Benicarló. Així mateix també serà la regidora d'Urbanisme del municipi. Es desvetlla així un dels càrrecs principals del govern municipal de Benicarló.

El repartiment de regidories s'ha fet entre els dos socis del govern local, integrat per PSPV i Compromís-ERB. Queda per conèixer l'últim pas de l'acord de govern, que seran les retribucions econòmiques que es duran a ple “i que esperem concretar la setmana que ve”. L'alcaldessa espera “signar les delegacions aquesta mateixa setmana i com a més tard el dilluns perquè el nou equip de govern comence a treballar com més prompte millor”. Una de les primeres accions serà, com va anunciar Escudero “demanar una auditoria interna per a saber com estan les coses, tant en el plànol econòmic com en el de personal”. Així, Miralles va anunciar que se sol•licitarà “l'estat d'execució del pressupost als tècnics per a saber les prioritats de la ciutat”. En concret, l'alcaldessa va mostrar el seu interès perquè l'estat de les platges estiga perfecte el dia 1 de juliol, que és l’inici de la temporada alta al municipi.

Pel que fa al repartiment de delegacions, el primer Tinent d'alcalde serà Domingo Roca, nombre dos pels socialistes ja que “al PSPV vam considerar que si a l'alcaldessa li passa alguna cosa, el càrrec ha de seguir estant en mans socialistes perquè les eleccions les vam guanyar nosaltres”. Roca serà també el regidor delegat d'Agricultura, Pesca i Camins. La segona tinent alcalde és Marta Escudero, que va encapçalar la llista nacionalista a les municipals. A més, s'encarregarà de l'àrea de Serveis Socials, Informàtica, Sanitat, Recursos Humans i Normalització Lingüística.

...

+ info La Veu en paper