La tercera edició de la Nit en Vela va reunir divendres passat a Benicarló a més de 10.000 persones que van gaudir de la gran quantitat d'actes culturals programats durant la vesprada i la nit.

A meitat tarde es tancaven alguns carrers del centre de la ciutat per iniciar els preparatius d'una espectacular nit comercial i cultural que va atraure  milers de veïns al carrer. Des de les 19 hores de la vesprada, multitud d'espectacles per a tots els gustos i edats es desenvolupaven en diferents espais de la ciutat: teatre familiar (amb la companyia Xip Xap i l'espectacle Rum Rum Andròmina Karts), dansa i circ (amb Ací sobra un, de la companyia Tresperté), fotografia (amb l'estudi en el carrer de Javier Roda & La Pepa), música (amb les arpistas Pilar i Maria del Mar Anglés), més dansa (amb la companyia Zen del Sud), titelles (amb un dels millors titellaires del món, Jordi Bertran), circ (amb el Circ Bover) i el magnífic espectacle que ha rodat per tot el món Floten Tecles, a càrrec de David Moreno. En el muntatge musical-teatral-cinematogràfic carregat de poesia i humor, el seu protagonista tocava el piano i cantava penjat a sis metres d'altura en posició vertical. També l'estudi fotogràfic mòbil de Javier Roda & LaPepa va fer centenars de fotografies als grups d'amics, xiquets i xiquetes, parelles, persones particulars, etc. que van voler caracteritzar-se amb la roba típica del segle XIX.

BATERIES PER TANCAR LA NIT EN VETLA

I finalment, l'espectacle Slap, amb 25 bateries sonant en la plaça de la Constitució, va aconseguir emocionar als milers de persones que allí es van reunir. Dani Tejedor va ser l'encarregat de dirigir l'espectacle que va tancar la programació de la tercera Nit en Vela.

...

+ info La Veu en paper