Una N-340 que s'acabarà enguany i un forat anterior d'un milió d'euros sense pagar

 

EL DÍA A DÍA D’ALCALDÍA

(LV) - Quin va ser el primer problema que va haver d'afrontar com a alcaldessa?

(A) - En l'últim ple de la legislatura anterior la regidora de Turisme em va informar que no hi havia consignació per a la neteja de les platges, a punt d'iniciar la temporada turística. Res més assumir el càrrec, em vaig posar en contacte amb la Brigada d'Obres que em van explicar que s'estava netejant només el Morrongo. Es va fer un contracte menor amb una empresa per a poder articular una solució ràpida. Es van col•locar les passarel•les de les platges, es va contractar una empresa de neteja i s'ha contractat a una persona a través del EMCORP que netejarà el Morrongo.

(LV) - A més s'ha trobat amb el problema de les obres del Passeig Sud, que mantenien tancada la plaça d'accés a la platja del Morrongo

(A) -Sí. Vaig fer venir a l'encarregat de les obres, realitzades per Costes. Em van explicar com s'estaven fent les obres i després de molts problemes i retards, les tanques es van retirar el dilluns 13 de juliol. No són obres que hàgem decidit iniciar nosaltres. Van començar tard i malament.

...

BENICARLÓ DEU UN MILIÓ D'EUROS A EMPRESES URBANITZADORES

Benicarló deu més de sis-cents mil euros a l'empresa urbanitzadora de la UA7. Xaro Miralles, alcaldessa de Benicarló, va denunciar que els urbanitzadors han reclamat al consistori “610.000 euros, més 105.000 d'interessos pel retard en el cobrament. L'alcaldessa va denunciar a més l'aparició d'altres factures sense pagar per part de l'anterior equip de govern, com “una part de la urbanització del carrer Ulldecona, o els tres-cents mil euros que ens reclama l'empresa de recollida de residus per una actualització de preus que no s'ha aplicat”.

En total, prop d'un milió d'euros als quals haurà de fer front el consistori “amb modificacions de crèdit, perquè moltes de les partides pressupostàries ja estan esgotades”.

...

+ info La veu en paper