La Comissió de Festes de Benicarló ha presentat un avançament del programa de les Festes Patronals. Els actes més tradicionals i populars comparteixen protagonisme amb els concerts d'Efecto Pasillo, Pepet i Marieta i amb la continuïtat de la Fonda de la Tapa.

Enguany, la Comissió ha volgut recuperar la tradició dels concerts de música i ha optat per dos grups molt coneguts pel públic més jove. D'una banda, el dia 29 tindrà lloc el concert del grup Efecto Pasillo, un grup musical canari que combina rock, funk i música llatina i que a Benicarló presentarà el seu últim disc «Tiembla la Tierra». El preu de l'entrada anticipada serà de 10 euros i 12 euros en taquilla. D'altra banda, s'ha programat per al 23 d'agost l'actuació de la coneguda formació Pepet i Marieta, que servirà per a retre homenatge a un dels membres de la banda, el benicarlando Paco Albiol, que va morir fa només unes setmanes. La recollida de signatures realitzada a través de Change.org per part d'un benicarlando, ha donat els seus fruits gràcies a les gestions de l'ajuntament de Benicarló.

...

Finalment, s'han programat cinc dies de bous, de dimarts a dissabte, que inclouran tancaments infantils (dijous 27) i un tancament tres bous cerrils el dissabte 29.

BENICARLÓ TANCA EL RECINTE DE PENYES ALS MENORS DE 14 ANYS

La Coordinadora de Penyes ha recordat que durant les nits de festa, pel que fa als menors de 16 anys, només ho podran fer aquells que siguen socis d'alguna de les set Penyes. I que, a més, hauran de portar autoritzacions d'accés amb el consentiment del seu tutor legal.

DISPOSITIU DE SEGURETAT

Un dels principals objectius de l'Ajuntament de Benicarló per a les properes Festes Patronals serà controlar el consum d'alcohol en la via pública per part de menors d'edat.

...

+ info La Veu en paper