Qui ens ho anava a dir: del millor alcalde que ha tingut Benicarló a l'engany absolut. Així ha acabat la relació entre els veïns de la costa nord i l'anterior alcalde del municipi. Tot, perquè han descobert que les partides que defensen no seran urbanitzables, com suposadament van pactar amb els popularss en l'anterior legislatura. Manolo Roca,  portaveu veïnal, a més, va recordar que “fins al 2009 en el concert previ del PGOU les tres partides (Riu, Surrach i Aiguaoliva) eren urbanitzables. Ara ens adonem que només es contempla com urbanitzable la partida Riu”.

Aquest ha estat des de fa anys un dels principals cavalls de batalla entre el consistori i els propietaris de terrenys en la costa nord, que han defensat la necessitat de convertir en urbanitzable la zona. Les promeses de l'anterior executiu municipal han quedat en aigua de borraines al llegir el document ministerial-

...

VEÏNS QUALIFIQUEN DE DESASTRE ECOLÒGIC EL PROJECTE

Els veïns de la costa nord de Benicarló han mostrat el seu desacord amb el projecte de consolidació de la zona proposat pel ministeri. Roca, va assegurar que “el mal ve d'un informe que va fer l'arquitecte municipal avalat per algun polític de l'anterior legislatura”.

...

+info La Veu en paper