En només un mes, el Mucbe ha rebut 4.837 visites per contemplar l'exposició 'Tresors arqueològics'. La mostra exhibeix les restes arqueològiques ibèriques més rellevants que s'han pogut localitzar als diferents jaciments d’eixa època de Benicarló.
Quan fa tot just un mes de la inauguració de l'exposició 'Tresors arqueològics', el recompte de visitants mostra el gran interés de la ciutadania per conèixer de prop el valuós patrimoni arqueològic de Benicarló. En total, des del passat 16 de maig han estat 4.837 persones les que han visitat la mostra, on es poden veure les restes arqueològiques ibèriques més rellevants dels diferents jaciments del terme municipal, que comprenen un període històric datat entre els segles VII i II aC i que pertanyen al període de màxim esplendor de la civilització ibera, durant el segle V aC.
Declaració com a Museu
La presència de la Cílix una de les peces més valuoses de l'exposició, està sent un ganxo important per als visitants, que poden contemplar de prop la magnífica copa de ceràmica grega que mostra l'important comerç que tenia el poblat amb els diferents mercats de l'antiguitat. Habitualment custodiada al Museu de Belles Arts de Castelló, ha estat cedida temporalment perquè els benicarlandos la puguen gaudir durant el temps d’esta mostra temporal. Precisament aquesta peça, juntament amb la resta de peces que es custodien actualment al Museu de Belles Arts de Castelló, es podrien quedar definitivament a Benicarló quan el Mucbe aconseguisca la declaració oficial de Museu, un fet que fa anys, des que el Mucbe va obrir les seues portes, s’està tramitant. O almenys això s’assegurava des del consistori.