Benicarló ja està preparada per a unes festes de Nadal i Reis amb activitats tant culturals i familiars com a esportives.

Amb importants novetats, el consistori ha volgut que aquestes siguen unes festes participatives en les quals s'ha sol·licitat la col·laboració de diferents entitats del municipi.L'acte més destacat és la recuperació de la fira infantil i juvenil Benicarlàndia que obrirà les seues portes el pròxim 27 de desembre per a oferir als visitants una completa programació de tallers i activitats en la pista annexa coberta del Pavelló Poliesportiu Municipal. El regidor de Festes, Ilde Añó, ha qualificat la programació de «potent i ambiciosa. Enguany hem fet un gran esforç per a preparar activitats innovadores i per a tots els públics». La programació nadalenca es complementa, a més, amb taller infantils al Mucbe, o amb la tradicional arribada del Pare Noel el dia 24.

...

PROGRAMACIÓ ESPORTIVA

La programació esportiva la protagonitzaran el campus multiesports, del 2 al 5 de gener, i la instal·lació, després de l'èxit de l'any passat, d'una pista de gel a l'annex semi cobert del Pavelló. El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha ressaltat «l'esforç» de l'Ajuntament per l'aposta esportiva i ha volgut agrair «a totes les entitats que utilitzen les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu Municipal la disponibilitat en la cessió dels espais, tant per a instal·lar la pista de gel com per a dur a terme Benicarlàndia».

...

+info La Veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1113