Amb el mes de setembre començat, el Club Natació Benicarló inicia una nova temporada tornant als entrenaments. I de nou torna a ser una temporada plena d’incerteses. Per segon any el Club Natació Benicarló es veu agreujat al no disposar d’aigua a Benicarló pel tancament de la piscina municipal, de nou el Club de Natació tenia previst desplaçar-se a Alcanar a entrenar amb totes les dificultats que implica.

Si no era suficient amb això, l’episodi de pluges torrencials que ha afectat la població d’Alcanar, ha deixat inoperativa la piscina del CEM la Fanecada, impossibilitant que el Club Natació Benicarló puga iniciar els entrenaments a l’aigua, i com a conseqüència els primers entrenaments seran en sec, amb l’esperança de que els danys no siguen greus i es puga tornar prompte a l’inicialment planificat.

La impossibilitat de disposar d’una instal·lació on entrenar a Benicarló ha fet que la situació del Club Natació Benicarló cada vegada siga més complicada tant esportivament com econòmicament. Les baixes produïdes la temporada passada i l’actual, i les despeses de la piscina i desplaçament dels nadadors assumides pel Club Natació Benicarló, tot i les promeses realitzades la temporada passada de que aquestes serien sufragades per l’Ajuntament. Fan que cada mes es tinguen que afrontar pèrdues posant en perill la supervivència del Club en un futur.

El Club Natació Benicarló continuarà endavant i lluitant fins on podrà i serà només gràcies a l’esforç de nedadors, entrenadors i socis, esperant que aquesta situació tant injusta i difícil acabe d’una vegada per totes.
Peu de foto: El Club Natació Benicarló al 2019. Després del tancament de la piscina municipal per part de l'ajuntament amb prou feines arriba a una tercera part. Tenim responsables?

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1298 | 3 DE SETEMBRE DE 2021