El pito del sereno, l’N-340, la crisi i...

Això és en el que s’ha convertit la tant grapejada variant de l’N-340 al pas pel Maestrat. Amb l’excusa de la crisi, que a principis del 2010 quasi no existia segons ZP i amb els seus “brotes verdes” ens trobem que si la cosa anava a pas de tortuga ara ja ni al de caragol. La concessionària ha anunciat, sense cap mena de rubor per la seua part, el Ministeri ja fa temps que el va perdre, que a millor, i en un poc de vent a favor i si no passa res greu pel camí, és possible que a finals del 2012 o principis del 2013 tindrem acabada la més famosa variant de la contornada, l’N-340.
Sobren comentaris. I és que si per norma, aquestes actuacions, anant tot bé, sempre tenen un endarreriment considerable, una mitjana d’un any, més o menys, i la nostra obra, oficialment s’havia d’acabar a finals del 2011, voldria dir que el termini de finals del 2012 o principis del 2013 que ara se’ns planteja no és més que l’oficiós inicial encobert. Amb la qual cosa l’altre “oficiós”, el real, i amb la que està caient de la crisi econòmica, el podem situar sense cap mena de problema (és una forma de parlar perquè sí és un gran problema), allà per finals del 2013 o principi del 2014. I si no, al temps!


Comença La veu de Benicarló Digital: laveudebenicarlo.info

Han passat més de 16 anys i 783 números de La Veu de Benicarló en paper perquè, a data d’avui, tinguem la satisfacció d’anunciar que hem aconseguit una altra fita de les publicacions íntegrament en valencià, tenir, també, una edició digital de La Veu de Benicarló. I certament estem satisfets d’haver-ho aconseguit.
Aquesta nova publicació que ara presentem anirà omplint un buit que la nostra ciutat i comarca té des que la xarxa s’ha convertit en un mitjà de referència a tot el món. Des de l’Associació Cultural La Feram de Benicarló, editora tant de la versió en paper, com ara, la digital, no tenim més pretensió que continuar amb allò que va ser el nostre camí inicial, promoure i difondre el nostre patrimoni cultural, social i esportiu, amb l’ús d’un dels elements patrimonials més importants de la nostra cultura: la nostra llengua.
Ens veiem a la xarxa.