Benicarló: mobles al carrer!
Reformar un habitatge o moblar un pis nou és una tasca a vegades bastant complicada. Cal combinar molta intuïció i gust perquè la llar resulte un lloc acollidor en què puguem descansar quan siga necessari o gaudir del temps lliure. Tots tenim al cap la casa dels nostres somnis però en la major part de les ocasions, se’ns escapa de la mida de la butxaca. I la realitat és que, en enfrontar-te a l'elecció dels mobles per a una casa, aconseguir un estil concret adaptat completament a les teues necessitats i al teu estil de vida pot ser bastant complicat: el sofà que t'agrada és massa gran per al saló, necessites més espai d’emmagatzematge, és menys pràctic i durador del que vas imaginar o simplement se n'ix del pressupost.
...


QUAN I COM
Amic, aquest és un tema delicat. Quan i com has d'eixir al carrer a buscar els teus mobles. És el primer que has de decidir per tota la logística que comporta. Si eres dels que et fa vergonya d'eixir a recollir mobles pel carrer, el teu moment és la nit. Com si fores el comte Dràcula, recorre els carrers a l'empara de la foscor, preferiblement en un cotxe negre. Si t'atreveixes, apaga els llums per a circular. Per dins de la ciutat hi ha prou llum. Tria’t amb cura el vestuari. Un outfit de color negre ajudarà a confondre't amb la dins la foscor, com li passava a Dinio. És el color dels triomfadors nocturns. No oblides com a complement, un bon passamuntanyes.
...


TRIAR EL NOSTRE ESTIL
Abans de començar a buscar mobiliari, has d’aturar-te a pensar quin és el teu vertader estil, el que va millor amb la teua personalitat i la teua manera de viure. Deixar-se portar per les modes o agafar un moble del carrer precipitadament farà que et canses ràpidament del que compres i, tenint en compte que no és una inversió xicoteta, hauràs de conviure amb una mala elecció molt de temps. Per a concretar quin és el teu estil, el primer que hauràs de fer és inspirar-te. Busca imatges de diferents estances d'una casa i guarda les que realment t'agraden.
...


PERMET-TE ALGUNES LLICÈNCIES
Estem d'acord que tens un estil molt personal però, així i tot, permet-te alguna peça de disseny que et faça especial il·lusió i puga funcionar com a punt focal. Això farà que l'estança guanye en elegància i luxe amb només un element, ben triat i col·locat en el lloc adequat.
...
+info La Veu en paper

 

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1383 | 19 DE MAIG DE 2023