La Regidora de Medi Ambient de Benicarló, Filo Agut, ha presentat la seua dimissió del càrrec. Ho ha fet, assegura, per sentir-se “decebuda” i per no tindre “el suport necessari” per a poder acabar la legislatura. Així, després de comunicar-ho pels canals oficials, Agut assegurava en les seues xarxes socials que “hui he pres una decisió tan important com difícil, he presentat la meua dimissió com a regidora, deixe la política”. L'exregidora (va cessar oficialment el dia de Nadal), va explicar que “m'hauria agradat acabar la legislatura però no es donen les circumstàncies ni tinc el suport necessari per a poder fer-lo”.
A continuació, feia un repàs al seu treball al capdavant de la regidoria, sostenint que “durant aquests anys he tingut la sort d'haver dut a terme molts projectes il·lusionants, tots gràcies als treballadors que dia a dia i en els diferents departaments han estat al meu costat, treballant braç a braç. Gràcies a tots! sempre estaré en deute amb vosaltres”. Agut va avançar que “nous projectes arribaran i recuperaré la il·lusió que ara he perdut”.

...
LA TRAJECTORIA D’AGUT I ROMÁN SÁNCHEZ

Filo Agut va concórrer de número onze en la candidatura municipal presentada pel PSPV en les eleccions del 2019, després d'haver ocupat el cinqué lloc en el 2015, i el tercer lloc en les del 2011. En les dues primeres ocasions en què va anar a les urnes, ho va fer com a independent. Es dona la circumstància, a més, que és l'actual parella del regidor dimitit a través de la xarxes socials el mes de setembre passat, Román Sánchez. Ell també va assegurar que renunciava al seu càrrec per “falta de suport”, encara que va esmolar el seu tir i va apuntar directament a l'alcaldia com a causant de la seua dimissió.
...
SÁNCHEZ DEFENSA AGUT
L'endemà de la dimissió d'Agut, el mateix Sánchez copiava en les seues xarxes el text de la seua parella per a mostrar-li el seu suport públicament. L'ex edil li escrivia “amb la cara ben alta, Filo. Massa has aguantat el menyspreu dels mediocres, al qual has respost amb el teu treball honest i educat. Els has posats en evidència i això mai t'ho perdonaran. Una llàstima, però ells li ho perden. T'emportes de tot això uns quants amics i el respecte d'aquells que han treballat amb tu”. El portaveu de Ciutadans, Benjamí Marti, li contestava que “molt cert”. Per part seua, responsables de Compromis Benicarló omplien de “m'agrada” el missatge, que secundaven també simpatitzants del PP.

...
+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1363 | 30 DE DESEMBRE DE 2022