El grup municipal socialista de Benicarló ha efectuat el balanç del primer any d’aquesta legislatura municipal afirmant que l’equip de govern de PP i Benigazlum “no ha fet ni un projecte en un any, només han pujat els impostos i s’han pujat els sous”. Així s’expressaven Ilde Añó, portaveu municipal socialista i Carlos Flos, secretari general i també regidor.
… 
ADEU A LA VIA LITORAL
Per la seva part Carlos Flos, secretari general de l’Agrupació socialista de Benicarló ha lamentat que “s’han carregat el projecte de la via litoral que estava en completa consonància amb les directrius europees, era un projecte finançat per Europa que no hagués costat ni un euro als benicarlandos” Flos va recordar que  el projecte de la Via Litoral, estava finançat amb fons europeus, “perdent-se 800.000 euros, destinats a un espai per al ciutadà, sense vehicles de motor, amb això ja són dos projectes que van en contra del que marca Europa que és prioritzar al ciutadà i eliminar el trànsit de vehicles de motor”.
...
 
PLA EDIFICANT, PARALITZAT
Un altre tema que preocupa els socialistes és la paralització del Pla Edificant, “en aquest cas la construcció d'un nou Ramón Cid, per una “chulería” del president de la Generalitat i el conseller d'Educació, que van decidir paralitzar-lo, malgrat que en municipis on mana el PP s'han construït nous centres, mentre que ara el govern del PP i Vox s'ha carregat el pla de remodelació i construcció del Ramón Cid, la qual cosa afortunadament no passa amb el Joan Coromines que continua en marxa.
...
 
COMPROMIS TAMBÉ DIU LA SEUA
Comenten que “no hi ha un projecte clar de ciutat i s'està treballant d'una manera bastant erràtica. En aquest sentit, considera que “s'ha de treballar més en els accessos i comunicacions, com a crear una estació de autobusos que ens comunique amb les capitals. Que la gent confie en el servei públic per a poder anar al centre comercial o l'estació”.
Pel que fa al bulevard, considera que “s'ha d'abordar una reforma o remodelació urgent i hem d'anar al ministeri de mobilitat urbana a demanar diners”.

A L'OPOSICIÓ, NI CAS
Des de Compromís lamenten que “no es tenen en compte les iniciatives de les coses que s'aproven per part de l'oposició. No pot ocórrer que sapiguem les coses abans pels mitjans de comunicació que per l’ajuntament. Així, denuncien que “en temes urbanístics fan el que volen. És tot fum de palla. Es coarta la llibertat de manera constant, retira’ns la paraula en els plens. Una cosa és la discrepància i l'altra, la censura”.


+info La veu en paper

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1438 | 28 DE JUNY DE 2024