Comença el curs polític a Benicarló amb l'horitzó posat en les pròximes eleccions municipals que ja tenim molt a la vora. Des de La Veu hem pensat que seria bo centrar-nos, abans de començar amb les travesses de candidats, nouvinguts i defenestrats de les llistes electorals, a repassar una mica algunes de les promeses que els nostres governats ens van fer a les últimes municipals. Tirant mà d’arxiu, ens hem dut prou sorpreses, tantes que no caben en aquest número, així que el consell de redacció d'aquesta revista ha decidit que es faran diversos lliuraments al llarg del present hivern. Més que res perquè els nostres dirigents tinguen clar que recordem les seues promeses. Com també que aquestes es fan per a complir-les.

LA REGIDORIA ESTRELLA DE LA LEGISLATURA?

Ens ho van vendre com la panacea contra la crisi econòmica: la Regidoria de Promoció Econòmica. La regidoria que ens anava a redimir de la pobresa i ens anava a traure les castanyes del foc als ciutadans i a les empreses del municipi. La realitat, per desgràcia, ha estat ben distinta. Molts benicarlandos pateixen el flagell de la penosa situació econòmica a les seues cases. No arriben a final de mes, i alguns, desgraciadament,... ni a principi. L'atur segueix sent una xacra que no ha parat de créixer en tota la legislatura. Però ens la van vendre.

...

ELS RODALIES SEGUEIXEN RODANT... NO SABEM PER ON

De riure i de vergonya és el tema de les Rodalies. Ni en una, ni en dues, ni en tres legislatures s'ha solucionat el tema. Recollides de signatures d'usuaris, manifestacions, reclamacions. I ni cas. En les últimes municipals van ser els diputats provincials del Partit Popular qui va fer de les protestes la seua bandera. El nostre heroi particular,  Jaime Mundo va assegurar que el seu grup en les Corts Valencianes seguiria reclamant l'arribada de trens de rodalies al Baix Maestrat. Mundo va puntualitzar, en plena campanya electoral,  que “és un servei necessari.

...

+ info La Veu en paper