L'expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero ha assumit la seua responsabilitat pel fracàs del projecte del magatzem de gas submarí Castor de Vinaròs. Zapatero, ha admès sense ambages que "sento i assumeixo la responsabilitat perquè era el president del Govern" en el moment que es van concedir les autoritzacions del projecte. Zapatero va afegir que "no crec que haguera la intenció que el projecte no anara el millor possible perquè conec molt bé a Miguel Sebastián", en referència al que era ministre d'Indústria en el moment que es va tramitar el Castor.

...

EL PP CONTESTA

Moliner assegura que les declaracions de Zapatero demostren que Ximo Puig "va intentar enganyar als castellonencs" sobre el Castor i li exigeix una disculpa pública. “Les declaracions de culpa de José Luis Rodríguez Zapatero, vénen a demostrar que van ser els autèntics responsables de la construcció de la planta Castor, la major atrocitat, pel que fa la gestió de diners públics, que s'ha comès en la història de la nostra província”, assegura el president del Partit Popular de la província de Castelló, Javier Moliner, que subratlla que la decisió del Govern socialista s'ha traduït en “1.400 milions d'euros llençats al fons de la mar”.

...

PARALITZATS ELS ACCESSOS AL CENTRE COMERCIAL DE BENICARLÓ

Benicarló haurà d'esperar per a construir els accessos al Centre comercial Costa Azahar. Carreteres ha tornat a rebutjar la proposta del consistori i li ha advertit que “fins que no es formalitze la reversió de la N340, no poden actuar allí”. Així ho ha anunciat l'edil d'Urbanisme, Pedro López, després de les reunions mantingudes amb el ministeri per a intentar desbloquejar una situació enquistada en el municipi.

...

EL PGOU, SENSE APROVAR PER CULPA DELS VEINS DE LA COSTA NORD

López, que deixarà en el mes de maig la regidoria d'Urbanisme, va recordar que un dels temes que deixa sense resoldre és l'aprovació definitiva de la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana.

...

+info La veu en paper