Vuit partits concorren a estes eleccions. Qui mes i qui menys, i com és habitual, ha presentat per activa i per passiva el seu programa electoral. A la tele, a les ràdios, als diaris... blogs de campanya i actes públics. Programes electorals editats ens paper en versió reduïda i penjats a les pàgines de les diferents formacions polítiques. D’una manera o d’un altra. Perquè clar, de tot hi ha. Programes extensos i treballats i programes quasi inexistents. Impossible trobar el programa del PP a internet (a dia de fer aquesta publicació). I el que reparteixen és tan minso que hom creu que ni saben el que faran. Del que ha passat a la campanya s’ocupen els tafaners, que prou feina han tingut.  A La Veu hem centrat la nostra anàlisi en els programes electorals de les tres formacions polítiques que ara mateix tenen representació municipal. I tots tres tenen més punts en comú dels que pensàvem. Les municipals a un poble són sota, cavall i rei. Amb color diferents, però sempre el mateix. Altra cançó és la que es canta al saló de plens al llarg de la legislatura. Però ara, tot és  mel i mató.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El impuls a les polítiques de participació ciutadana i la transparència en la gestió apareixen com pilars fonamentals en els programes de PSPV i Compromís.

...

MEDI AMBIENT

PSPV i la coalició Compromís propugnen l’ús d’energies renovables.

...

NOVES INFRAESTRUCTURES CULTURALS

Els populars s’han mostrat disposats a construir un nou espai polivalent cultural, el mateix que vol la coalició, que projecta “la construcció d’un nou Auditori Municipal als terrenys de la Fundació Compte-Fibla”. Ambdós estan d’acord també en la construcció d’una nova biblioteca municipal.

...

+info La Veu en paper