Eren les nou del matí i Tarragó, un caçador de Benicarló, pentinava la zona del Mas del Conill amb la seua gossa Oddie, un térrier buscant tancar una bona jornada de caça. No obstant això, la sorpresa va ser majúscula quan l'animal es va acostar “a una argelaga molt gran, que estava al costat d'una paret de pedra i va començar a olorar nerviosa”. El caçador es va acostar i va descobrir “un cos com agenollat cara per a baix. Duia una ronyonera i per això vaig deduir que es tractava d'una persona”. Ràpidament va trucar per telèfon a Policia Local de Benicarló i Bombers per a donar part de la troballa. “Vaig baixar fins a la pista forestal que passa prop d'allí per a dur-los fins al lloc on estava el cadàver”, va explicar. Va ser la Policia Judicial qui va confirmar la identitat de cadàver,  92 dies després de la seua desaparició. I així li ho van comunicar al seu home. Els cossos de seguretat es van fer càrrec de les perquisicions i traslladaren el cadàver fins a Castelló, on al llarg d’esta setmana se li ha practicat l’autòpsia.

ZONA DE DIFICIL ACCÉS

“La veritat és que no entenc què feia una dona tan major en aqueixa zona”, donat l'agresta del Mas del Conill. El caçador es va mostrar sorprès atés que tot i que era coneixedor de que la dona caminava molt i coneixia la zona,  el cadàver va aparèixer en un dels trams més pedregosos i de difícil accés. De l’examen visual  “semblava, per la posició, que venia de dalt de la muntanya i haguera relliscat”, va detallar el caçador.

...

AMPLI DISPOSITIU DE RECERCA

Cal recordar que la zona va ser pentinada diverses vegades per diferents cossos de seguretat, ja que en la zona va ser on es va veure per última vegada amb vida la desapareguda. Però el dispositiu de rastreig no va arribar fins a eixe punt, sinó que es va quedar més al terme de Benicarló.

...

+ info La Veu en paper

< TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1010