Les festes de Nadal i Reis tindran, un any més, tots els elements necessaris per fer d'aquestes dates un record inoblidable, sobretot per als més menuts. L'encesa de l'enllumenat de Nadal, divendres dia 4 a les 19.00 hores, amb la participació de diverses corals infantils sota la coordinació del Conservatori Mestre Feliu, servirà per inaugurar oficialment una programació que incorporarà nous elements de gran atractiu, sobretot per als xiquets i xiquetes.

La programació nadalenca començarà, amb permís de les representacions del tradicional Estel del Collet del 12 i 13 de desembre, el dia 19 de desembre amb el Mercat nadalenc d'artesania a càrrec de l'Associació d'Artesans de Benicarló. Juntament amb aquest mercat, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes ha programat un seguit d'actes que se centraran sobretot en el dia 24 de desembre, amb la inauguració del pessebre de l'Ajuntament i l'arribada del Pare Noel, i en el dia 5 de gener, amb els actes organitzats amb motiu de l'arribada dels Reis Mags. En aquesta ocasió, Ses Majestats arribaran al port i faran una cavalcada per tot el poble que comptarà amb la col•laboració del Club Madison, del Club de Patinatge de Benicarló i l'Estel del Collet.

Paral•lelament, s'han organitzat activitats i espectacles infantils per al dia 26 de desembre, un parc infantil per al 3 de gener i es repetirà la solta solidària de fanalets voladors el dia 19 de desembre.

NADAL SOLIDARI I COMERCIAL

Des de l'Àrea de Benestar Social, s'ha tornat a programar el dia 19 de desembre la III Minirecollida Solidària, a càrrec de la Penya PQSÍ, a través de la qual es recolliran productes de primera necessitat per als més menuts i una jornada de Jocs Sense Gènere per al dia 29 a càrrec de la Taula Participativa d'Igualtat de Gènere i l'Associació Pere de Thous.

...

NADAL EN VALENCIÀ

L'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Benicarló, Aviva Benicarló, ha presentat la campanya «El Nadal, en valencià», una iniciativa per a reivindicar l'ús del valencià en totes les accions que implica el Nadal, des de felicitar l'any nou o cantar nadales fins a escriure la carta als Reis o elaborar els menjars típics.

...

+ info La Veu en paper