L'alcalde de Benicarló, Marcelino Domingo, va oferir el passat dia 23 una recepció al director convidat de la serenata a Sant Bartomeu. Luis Serrano Alarcón, un dels compositors espanyols de major projecció internacional, que va dirigir dos de les seues obres més reconegudes.

Amb motiu de la serenata a Sant Bartomeu, l'alcalde de Benicarló ha volgut reconèixer la figura del director que l'Associació

Musical Ciutat de Benicarló ha convidat per a participar d'un dels actes més tradicionals de les Festes Patronals. Es tracta de Luis Serrano Alarcón (València, 1972), compositor i director de llarga trajectòria i gran experiència professional que va dirigir la banda de música per interpretar dos de les seues obres més premiades: Duende, una complexa peça composada per Serrano fa dos anys per encàrrec de la Universitat de Minnesota que recull influències de la música de Falla i Albéniz però també del flamenc, el jazz o la música llatina; i el pasdoble El torico de la cuerda, una de les seues peces més conegudes.

Tant el director de l'Associació Musical Ciutat de Benicarló, Pablo Anglés, com el president de l'entitat, Carlos Sánchez, han destacat la importància per als músics de la banda de treballar amb figures de la talla de Luis Serrano per aprendre altres maneres de viure i d'entendre la música. L'alcalde, per la seua banda, ha agraït la presència de Serrano en la serenata i ha destacat l'elevat nivell musical de l'Associació Musical Ciutat de Benicarló.

Per a la segona part del concert, dirigida per Pablo Anglés, es va interpretar un programa amb peces més populars.