Inventen la nova modalitat de seguretat policial mancomunada:  del camp a la platja

Les policies locals de Vinaròs, Benicarló i Peníscola, unides contra els robatoris al camp i els manters. Els primers són difícils de tallar, perquè com diu aquell, no es poden posar portes al camp. Contra els segons es podrien fer moltes més coses perquè tot el món sap on està el problema. Això sí, els mitjans seran el mateixos i per tant la prevenció..., la prevenció seguirà igual. A càrrec dels llauradors!

CLASSES DE COLLITA

La cooperativa agrícola Benihort de Benicarló formarà als policies locals de Vinaròs Benicarló i Peníscola dins la campanya de prevenció de robatoris al camp. Les tres regidories han acceptat la proposta de l'empresa que agrupa major nombre de llauradors del nord de la província, afectats per l'onada de sostraccions massives en les seues propietats. Alfonso López, regidor de Governació de Peníscola, va detallar que els agents rebran formació en aspectes com “saber diferenciar quan un producte ha estat recol·lectat per un professional de quan ha estat arrancat de la mata, conèixer el tipus d'etiquetatge que realitza la cooperativa per als seus productes, i tot tipus de procediments emprats en l'envasat”

...

ELS MANTERS, SOTA CONTROL

D'altra banda en la trobada també es va abordar el tema dels manters, que proliferen en les tres localitats amb l'arribada dels primers turistes. “Ja ens hem posat a treballar, perquè es tracta d'una problemàtica conjunta”. I és que “hi ha manters que venen a Peníscola, però viuen a Vinaròs o Benicarló i al contrari”.

...

+ info La Veu en paper