Quatre membres del Club Moleta Benicarló Btt van ser atropellats per un taxista de Peníscola que es va donar a la fugida. Posteriorment, es va entregar en la caserna de la Guàrdia Civil de Benicarló, donant negatiu en alcohol i positiu en cocaïna. Andrés Barreda, Federico Lores, Radu Cristian i Mariano Ros van eixir a les set del matí de Benicarló decidits a passar un matí practicant esport per la Serra d’Irta. Els ciclistes circulaven per la carretera Benicarló-Peníscola en línia quan a l'altura del magatzem de Coles, en una corba molt perillosa, “vènia un taxista tot llançat i derrapant en la mateixa corba”, detallen els implicats en la seua pàgina de Facebook. “Hem vist com el taxi se'ns venia damunt. Els tres primers han pogut esquivar-lo però amb la mala sort que a Mariano li va pegar a la roda del davant”, resultant amb contusions en les cames i el dit menut trencat. “Però el més bo del cas és que el taxista s'ha donat a la fugida deixant-los sols”, denunciaven, quan encara no es coneixia el desenllaç de l'accident.

Així, el seu primer relat en internet concloïa que “la desgràcia del taxista és que el coneixen i han donat part a la guàrdia civil”. De fet, va ser ell mateix el que es va lliurar en la caserna de la Guàrdia Civil de Benicarló. “Solament dir que esperem que la justícia faça alguna cosa i no el deixe conduir més”, demanava. Els ciclistes asseguraven més tard que “avui hem tornat a nàixer, espere i desitge que la justícia faça alguna cosa. Encara sort que tots estàvem en línia que si arribem a anar en grup puc dir que algun de nosaltres no estaríem avui per a contar-lo”, va assegurar un dels accidentats.
El detingut és un baró, veí de Peníscola i taxista de professió de 48 anys d'edat. Al mateix se li van imputar els delictes de conducció sota la influència de drogues tòxiques; conducció temerària i omissió del deure socors. El detingut, en unió de les diligències instruïdes, va passar a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº 3 de Vinaròs, qui al seu torn va ordenar l'ingrés involuntari en un centre hospitalari perquè se li practiquen els informes mèdics oportuns.

< TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 892