S'ha acabat les festes. Unes festes amb més pena que glòria. On paren aquelles festes amb concerts com els de El Último de la Fila,  Sabina, Mecano o Status Quo.

No vaig a analitzar ni el contingut ni la qualitat dels actes de festes, no val la pena. Només vull comentar un acte de festes que no figurava al programa: el concert de MÑM, Mukti, Ñoño i Miralles. Després d'una bona temporada Mukti ha tornat a casa nostra i de seguida algú amb un poc de seny va intentar aprofitar-ho i fer tocar a aquests tres músics en una nit de festes i fent un concert per a la gent jove, i no tan jove.

A les portes del Babilon es va concentrar un munt de gent per a escoltar aquests tres músics en un concert que ben bé ens va recordar aquells de fa tants anys amb músics de qualitat internacional. Recordem que Mukti amb el seu grup de Nepal “Mukti and Revival”, a més de ser número u en el seu país i guanyar molt premis, ha fet concerts per tres continents (Amèrica, Europa i clar estar, Àsia).

Molt bé Babilon. Molt bé MÑM. A veure si l'any que ve torna Mukti i encara que siga fora del programa de festes (la comissió està per actes de més altura) us podem tornar a sentir i gaudir un parell d'hores.  Aprofitem per fer-los un poc de publicitat i anunciar que el proper dia 15 d'aquest mes el podrem sentir altra vegada a Mukti a la sala Razzmatazz de Barcelona.