Agustín Parra, intendent de la Policia Local de Benicarló, va lamentar que “ja hem hagut de realitzar cinc rescats de vehicles que s'han introduït en zones inundables” malgrat que es trobaven correctament senyalitzades pels agents municipals.

“El lamentable és que siga gent de Benicarló que, segons testimonis presencials, s'han baixat del cotxe i han tallat la cinta per a passar per un camí inundat”. Els vehicles, no obstant això, han quedat atrapats en la llera dels barrancs donada la gran quantitat d'aigua que circulava en aqueix moment i que en alguns casos “arribava fins al respatler dels seients del cotxe”. Els pluviòmetres de Benicarló portaven acumulats més de noranta litres per metre quadrat des que va començar l'actual episodi de pluges, fa sis dies. La quantitat en la població no és significativa pel que no s'ha produït molèsties als veïns més enllà de menudes inundacions en baixos. No obstant això, les fortes quantitats caigudes en les zones de l'interior de la província han provocat que els barrancs i les zones susceptibles es troben en aquests moments inundats donada la gran quantitat d'aigua que han d'evacuar. A això cal sumar el fort temporal marítim que assota la costa i que impedeix el correcte desguàs dels torrents.

Així, tant el Riu Sec o Rambla Cervera com la d'Alcalá baixaven dilluns plenes, provocant el tall  de diversos camins rurals. En el cas de la de Cervera, es troben afectats els de la Mar Xica, Camí Ulldecona, Camí Sant Jordi i Camí Moliners. La Ratlla del Terme amb Peníscola també es va tallar així com el pas subterrani que uneix el Camí Sant Gregori amb la població. En el cas de Peníscola, la pluja acumulada sumava ja 60 litres per metre quadrat. En la Carretera de Peníscola a Càlig, en el seu tram més proper al Centre de Conservació de carreteres, es va produir un despreniment de pedra i llots que ocupa part de la calçada, pel que la Policia Local va demanar als conductors que extremaren les precaucions. La cara més amable del temporal la va protagonitzar el color del mar, tenyit de marró a causa de la gran quantitat de sediments que rebia dels barrancs.