L'IES Joan Coromines de Benicarló, va celebrar un final de curs com cal: dos dies d'activitats a l'Auditori Pedro Mercader en què alumnes, famílies i professorat van poder gaudir de l'alegria i la germanor.

El primer dia es va celebrar l'acte pròpiament acadèmic, amb els lliuraments d'orles als alumnes de quart d'ESO i segon de batxillerat i els corresponents parlaments de tutors, presidenta de l'AMPA, director.  Molta emoció i moltes ganes, especialment entre els de batxillerat, d'alliberar la tensió acumulada durant els dies de les proves de selectivitat. Per cert que cal felicitar ben efusivament aquests alumnes que van anar a les PAU per les seues magnífiques notes.  Especialment emotiva va resultar la carta que el seu alumnat li havia preparat al vicedirector, Ferran Royo, a qui van desitjar que es recuperara aviat de la malaltia que ens l'ha tingut separat de tots durant gairebé tot el curs.

El segon dia d'activitats ja va ser tot una traca: vídeos, coreografies, actuacions musicals... També es va aprofitar per lliurar els premis als guardonats en concursos i olimpíades diverses i per lliurar un diploma als alumnes amb els cinquanta millors expedients de l'institut. Va ser aquesta també una jornada de molta festa i en què, com ve passant des de fa anys, l'actuació estel•lar va ser la coreografia del professorat ben caracteritzats tots per a l'ocasió.

Enhorabona a tots i molt especialment als organitzadors dels actes perquè s'ho van treballar de valent.