Un poc del que diàriament fem resulta ser manifestament millorable donat que ens envolta una crua realitat que evidencia necessitats urgents que afecten molts dels nostres conveïns i que com a persones de bé, que ens considerem i som, no ens poden deixar indiferents i molt menys que mirem cap a un altre costat com si els seus problemes no ens incumbiren.

Són, en moltes ocasions, necessitats bàsiques que afecten camps vitals com són l'alimentació i l'assistència que, si de debò desitgem canviar positivament la societat per a aconseguir un vertader i autèntic món millor, no podem deixar d'implicar-nos aportant encara que solament siga una petita contribució, a manera d'un gra d'arena, atès que de la suma de moltes voluntats es poden aconseguir grans fites.

Resulta primordial que tots, i particularment els més vulnerables per la seua edat, precarietat de mitjans i falta de recursos, gaudim dels mateixos nivells d'oportunitat en camps vitals com són l'alimentació, l'educació i l'atenció sanitària. I no pensem que aquestes manques solament es produeixen a quilòmetres i quilòmetres del nostre entorn, perquè també ací són moltes les famílies que tenen manques i necessitats a les quals diàriament atenen diferents organitzacions benefactores que se senten desbordades.

El nostre projecte cooperatiu compleix enguany els seus 50 primers anys de vida, i resulta obligat agrair tota la col•laboració, comprensió i ajuda rebuda pels nostres socis i clients, atès que gràcies a la seua immillorable companyia hem pogut arribar molt lluny esquivant reeixidament les moltes dificultats oposades en el camí.

El nostre compromís no és un altre que el de seguir treballant en favor de les persones, allí on accionem i cada dia ens esforcem per servir a molta més gent.