En una resposta a dues preguntes escrites formulades al Govern Central pel Senador de Compromís, Carles Mulet, el Govern descarta la més mínima actuació en les comarques de Castelló ( enumera solament actuacions de millora d'estacions en municipis de la demarcació de València). I a les preguntes concretes sobre les previsions de servei regular de rodalies entre Castelló i Vinaròs, i el seu cost, el Govern explica que fins a 2024, la previsions de Rodalies, es limiten mantenir el nivell de servei actual, sense preveure per tant noves actuacions.

Per al Senador de Compromís “és de nou una garrotada cap a una reivindicació històrica, una burla cap a les comarques de Castelló, i de nou mostra la vertadera cara del PP que ninguneja, insulta i menysprea a les nostres comarques. Recordem que estem parlant simplement de voluntat política, no és crear una nova infraestructura sinó simplement fer circules més trens per les seues vies”.

Mulet ha exposat que “aquests dies estan anunciant la venda de bitllets d'AVE entre Madrid i León a 20 euros, sabent que aqueix preu subvencionat ho pagarem tots els contribuents de l'Estat, els mateix que hem contribuït a crear aquesta línia que segur serà deficitària i haurem de sufragar perpètuament, la qual ja ha costat millonades. Mentre, l'àrea formada per les ciutats del nord de Castelló, Vinaròs, Benicarló, Peníscola, supere amb escreix els 135.000 habitants de León en temporada estival, i si a açò unim l'àrea de Tortosa, ens garantim un servei plenament rendible. Encara així, el Govern Central prefereix continuar amb el maltractament cap als ciutadans de les nostres comarques”