L'equip de bàsquet del Club Bamesad s'enfrontava aquest diumenge, en el Pavelló Poliesportiu de Benicarló, al Costa Daurada Reus, en partit de bàsquet, que va acabar amb la lògica victòria del conjunt visitant per un clar 68-28.

Un partit on es va poder comprovar que l'equip comarcal, després d'un inici ple de nervis per l'entitat del rival, a poc a poc va anar sumant punts, donant en tot moment la cara, davant un equip que mai va voler aprofitar-se de la seua superioritat, sinó tot el contrari, oferir un bon espectacle al centenar d'espectadors que es van donar cita en el poliesportiu benicarlando, on no va faltar l'alcalde Marcelino Domingo i l'edil d'esports Joaquín Pérez Ollo.

Partit que es va jugar amb quatre temps de dotze minuts, sense parar el rellotge, on a l'equip comarcal li va faltar a l'inici ficar-se en el partit, a l'aconsegur solament dos punts. Van sortir amb més espenta en el segon temps i, després del descans, se'ls va veure més solts però tot i així, la falta de fons físic es va notar. Davant tenien un rival que va demostrar tenir jugadors de gran qualitat, movent la cadira espectacularment mentre metrallaven la canastra rival.

Al final, després d'una refrescant dutxa, tots es van reunir en un menjar de germanor, amb la felicitació dels de Reus perquè l'equip del Bamesad ha millorat molt pel que fa a l'equip que fa vuit mesos es va iniciar en el bàsquet adaptat.
Tant l'alcalde com l'edil d'esports es van mostrar molt contents per l'esforç efectuat pel Bamesad, al mateix temps que el públic assistent, els premià a tots amb forts aplaudiments.