La pista central del Pavelló Poliesportiu va ser l'escenari, dimarts passat, d'un clínic impartit per Sito Alonso, que en els passats anys va ser entrenador del Joventut de Badalona, fins al seu cessament el passat mes de març. El tècnic va arribar A Benicarló de la mà de l'entrenador benicarlando Manolo Llorach.

Durant quasi dues hores l'entrenador treballà amb els joves jugadors benicarlandos aspectes com la pressió al rival i les maneres de burlar-la, sempre amb exercicis pràctics, de la qual cosa van prendre nota els entrenadors que es van donar cita.

Abans de començar declarava que, “amb els catorze que estan  amb mi a la pista anem a intentar plasmar les coses que tinc dins de la meua filosofia defensiva fins on arriben. Durant aquestes dues hores vaig a intentar esprémer-los perquè aquests nous conceptes els hi queden ben gravats. Conceptes que he vingut utilitzant com entrenador de l’ACB i que espere puguen captar la majoria d'ells, malgrat la dificultat que això entranya”.

A Sito li va convèncer Manolo Llorach al comentar-li que en el club es treballava bé la base, “ja m'ho va indicar, a més si no tingueren uns coneixements bàsics tot el que els vaig a exposar seria en va. Se del bon treball que es fa a Benicarló per a promocionar aquest esport, per la qual cosa per a mi serà una bona experiència”.

No li va costar gens acceptar la invitació i les seues indicacions durant quasi dues hores van ser seguides amb molt d’interès per entrenadors de Benicarló i Vinaròs, que no van parar de prendre apunts de tots els sistemes que va anar mostrant amb els jugadors l'exentrenador del conjunt verd-i-negre.