Després de setmanes de pluja que van obligar a ajornar els partits, el passat cap de setmana es va poder disputar el torneig Cat-Val en les instal•lacions del Club de Tennis Tortosa, i començar el torneig d'hivern més esperat pels xavals que desitgen competir a bon nivell tennístic.

La jornada va començar amb molt bon peu per als tennistes benicarlandos. Durant el dissabte, dos dels jugadors locals disputaven el partit de primera ronda, amb un triomf en la categoria d’aleví per part de Víctor Segarra per un contundent 6/1 i 6/1 , i no amb tan bona sort, per a una de les joves promeses de Benicarló, Gerard Guimerà, que perdia en la mateixa categoria per un disputat 6/4 i 6/3.

El diumenge Gerard va jugar en la categoria benjamí, d’acord a la seua curta edat i va mostrar que podia ser superior, vencent per 6/0 i 6/1 sense donar-li opcions al contrari. En aquest dia també es van disputar més partits recuperant els dies perduts després de la pluja. Iratxe Serrat, actual campiona del circuit provincial de Castelló, tampoc li va donar opció a la seua adversària i vencia per 6/1 i 6/0 en la categoria aleví, mostrant un gran progrés i gran joc. També va haver altres victòries per part dels jugadors de l'escola de Benicarló, com Jarmo Pérez que després d'un llarg partit s'adjudicava el tercer set per un atapeït 4/6, 7/6 i 8/6, Diego Sánchez que guanyava per 6/1 i 6/3 en la categoria d'infantils i finalment Albert Alberich, després d'estar lluitant fins al final, va guanyar per 4/6, 6/3 i 6/1. Els que no van tenir tanta sort van ser Carla Folch, que no va poder davant María Otero per 6/2 i 6/2 i finalment Lluís Marzà que no va tenir opció en la categoria d'infantils i s'acomiadava del torneig per un contundent 6/0 i 6/0.