L'infantil femení es va desplaçar a Onda per a jugar el seu primer amistós on no va aconseguir guanyar, però va mostrar una bona actitud i un bon joc, tenint en compte que moltes d'elles jugaven el seu primer partit fora del pavelló de Benicarló. Les júnior femenines van guanyar el seu partit davant l'Onda, en un partit que va servir de preparació per a la temporada, on han quedat enquadrades en un dificil grup, amb el CB Morella, CB Castelló i NBF Castelló entre uns altres. Els júnior masculins també van guanyar davant l'equip castellonenc el primer dels dos partits d'aquest cap de setmana.

A la tarda el cadet femení es va desplaçar a Alcanar, per a la disputa d'un partit amistós amb l'equip local. Encara que el marcador final (20-44) semble assenyalar un partit còmode per a les nostres jugadores, la intensitat en la pista va ser enorme; prova d'això van ser les cinc tècniques assenyalades, una desqualificant, o les nombroses lluites que l'àrbitre va haver de xiular. L'equip va mostrar un actitud encomiable en la pista, tant en atac com en defensa, una cosa que, en bona part, ha d'atribuir-se a la idea d'equip que Celina pretén transmetre'ls.

A destacar la sana rivalitat, que es va estendre a les graderies, on ambdues aficions, tant la local com la visitant, van animar sorollosament cada cistella.En definitiva, una bona jornada de básquet, que permet a les nostres jugadors anar millorant en la preparació de la temporada que s'aveïna.

El diumenge al matí, el júnior masculí i el cadet masculí van guanyar els seus partits davant els equips del CB Vinaròs. A la tarda, el sènior es va enfrontar al BC Peníscola, que davant les nombroses baixes s'ha reforçat amb els millors jugadors del CB Vinarós de la passada temporada. En la primera part l'equip benicarlando va dominar el marcador i va arribar a guanyar de 30 punts, però en la segona els rivals es van vindre dalt i es van acostar en el marcador per a arribar al definitiu 67-55.

Aquest diumenge dia 7, a les 12.00 hores se celebra en el pavelló municipal la presentació dels equips del Club Bàsquet Benicarló. També vam informar que la pàgina web www.cbbenicarlo.com funciona perfectament, el problema era que des del cercador Google no apareix l'enllaç. S’està intentant solucionar-ho, tot i que es pot accedir a la web directament o des de qualsevol altre cercador.

< TORNA A LA PORTADA