Diumenge 26 d’Octubre, a la piscina municipal de Benicarló, es va disputar la primera jornada de la temporada de la lliga provincial de promeses amb la participació dels equips del CN Benicarló, CN Vinaròs i CN Castàlia-Castelló.

Per als més menuts, va ser la primera competició oficial de la seua vida esportiva i va haver un gran ambient a les grades.

El Club Natació Benicarló va estar dirigit per Lucía Vicente i Myriam Martínez. Presentà un nombrós equip format per 34 nedadors: Raul Carbó, Sergi Saura, Óscar García, David García, Joan Martín, Oriol Lluch, Aitor Gil, Eric Alberich, Hugo Beser, Eva Valdearcos, Marta Cheto, Sara Vea, Sara Troncho, Paula Falcó, Laura Verge, Hugo Desir, Diego Pérez, Gerard Labèrnia, Joan Ballester, Guillem Tomàs, Agustí Oms, Joan Verge, David Balaguer, Óscar Balaguer, Blai Marzà, Bruno Moliner, Henar Àvila, Noemí Verge, Maria Verge, Laia García, Alejandra Oroian, Júlia Bueno, Joana Bel i Ainhoa Baró.

Els resultats més destacats del Club Natació Benicarló foren els primers llocs dels benjamins Gerard Labèrnia i Joana Bel als 50 esquena (any 2005) i una espectacular victòria de l’equip de relleus masculí aleví als 4 x100 lliures.

També foren molt bons els segons llocs de Sergi Saura als 100 braça (2001) i 200 esquena (aleví); de David García als 100 braça (2002), de Sara Vea als 100 braça (2004) i el de l’equip de relleus masculí benjamí als 4x50 lliures.

PRÒXIMA COMPETICIÓ:

PRIMER CONTROL PROVINCIAL (infantil, júnior i absolut) A LA PISCINA MUNICIPAL DE BENICARLÓ, els dies 8-9 de Novembre de 2014.