Diuen que els benicarlandos som beneïts de mena. I és que... ja ens contaran com és possible que ens venguen la burra, amb perdó per l’animal que no té cap culpa, tantes vegades, i seguim confiant amb els mateixos.

Ens referim a les mateixes coses que fa anys i panys que haurien d’haver estat solucionades, i no ho estan, i ens referim als polítics que ens ho haurien d’haver solucionat... i encara estan.

Ara, aprofitant que el “Pisuerga pasa por Valladolid”, que dirien els que ens governen a València, en la inauguració del carrer Cesar Cataldo, el conseller Eleno, ens conta que  no tenim apanyada la regeneració de la Costa Nord perquè el Ministeri no ha fet la seua feina. Cert. Sense cap mena de dubte. Però...

El Ministeri fa ja un grapat d’anys que va marejant la perdiu amb informes i contrainformes mentre aquella part de costa desapareix a passes agegantades i ningú fa absolutament res. Segurament, la seua actuació, serà, quan ja no quede costa a regenerar. Ara, tampoc és que Conseleria siga la germaneta de la caritat atès que, a l’hora de la veritat, quan manaven els del seu partit a Madrid, i ací era alcalde Mundo, tampoc es van esblegar molt per solucionar-lo.

De tota manera el més divertit del cas és veure com Conselleria li passa la tisora, de manera contundent, a la part del PGOU benicarlando que afecta a eixe tram de costa, només cal consultar les hemeroteques, i d’això cap propietari en parla, ni tampoc l’administració local.

Simplement al senyor conseller se li oblida que fot per terra l’alt grau d’edificabilitat que volien els propietaris i no diu res de la part que a ells els pertocaria, del que costaria i d’on sortirien els milions, amb l’excusa que sense l’actuació del Ministeri seria una tonteria actuar. I no passa absolutament res!

Com diu el conseller tres són les administracions implicades, cert. Com és la frase aquella tan coneguda “Tres eran tres... i ninguna era buena”. Ah, al nostre poble veí del nord comença una nova regeneració.

< torna a la portada