Així anem, esperant la normalitat sanitària que promet l’alcalde però que conselleria s’entesta en desbaratar-li continuament. I ja en van...

Continuem sent la ventafocs d’aquesta comarca tot i que el nostre alcalde s’encaparre en dir el contrari. Una altra bufetada a la seua ja malmesa credibilitat és la que li ha entabanat la seua conselleria, la del seu propi partit, el PP, quan li ha dit ben a les clares que el nou centre de salut “encara” no s’inaugurarà i que aquesta inauguració dependrà d’un pla “fruit de la priorització de les necessitats on s’estudiarà l’estat de cadascun dels centres sanitaris”. En poques paraules que, per ara, ens quedem on estavem i com estavem.

Que ho entenguem tots els benicarlandos, no va ser al 2002 quan, per fi, ens van prometre aquesta infraestructura davant les deficiències de l’actual? No els pareix suficientment “prioritat” haver d’esperar 10 anys per tenir un centre de salut.. mínimament digne? No els pareix suficient, a més, que damunt que pel camí, ens l’hagen retallat diverses vegades,?

Senyors polítics, dir-nos, a estes alçades del camí, que l’administració complirà amb els seus compromisos... “però al seu temps”, és, simplement... indignant. Un insult a la nostra intel•ligència després d’haver esperat 10 anys per una necessitat vital, nostra, a la qual teníem, i continuem tenint, dret i que ha estat, i és, encara, una obligació política i social a la que no s’ens ha correspost.

Els benicarlandos no ens mereixem tant de menyspreu. O sí?