LA CARXOFACOCA DELA COVID
(Servim la festa amb una safata de plata al virus)

Benicarló prepara tres de les seues festes més multitudinàries mentre la incidència per Covid-19 no para de pujar. Dimarts passat es van notificar un total de 710 casos el que augmenta la incidència acumulada fins als 2.594,74 casos per cent mil habitants. L'anterior notificació de casos es va produir el 28 de desembre, quan a la ciutat hi havia 361 casos registrats i la incidència anava a la baixa. Però la festa continua i la ciutat ja ha anunciat els primers actes de la Festa de la Carxofa. En concret, s'ha anunciat l'inici de la Ruta dels Pinxos, que enguany es desenvoluparà entre el 14 i el 30 de gener en els 27 bars que s'han adherit a la proposta.
Propostes molt diferents on es barrejaran els sabors més locals amb altres d'internacionals, opcions vegetarianes i carnívores, pinxos de mar i de terra...
...

LA FESTA DE SANT ANTONI
I seguint amb el calendari festiu, és el torn també en este mes de la Festa de Sant Antoni. El passat cap de setmana, els majorals de la festa es reunien al Forn del Bisquerí, com és tradicional, per pastar les coques de la festa. Degut a la pandèmia, però, s'han restringit els aforaments alhora de fer coques i embolicar-les. El president de la confraria, Juan Antonio Llorach, ha explicat que “s'ha decidit organitzar la festa, seguint amb totes les mesures de protecció i adaptant la celebració al moment que estem vivint”.
...

I LES FALLES
I com no, al mes de gener comencen el calendari de presentacions falleres a la nostra localitat. Tot i que la majoria d’elles repeteixen càrrecs, cap a volgut renunciar a un acte tan faller com és l’exaltació dels càrrecs. Només Amics del Foc ha anunciat que enguany ni plantarà falla ni realitzarà cap tipus d’acte.
...
+info La Veu en paper

 LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1316 | 14 DE GENER DE 2022