Després de quasi dos anys d'espera, Benicarló tornarà a celebrar falles. Ho farà això sí, amb totes les mesures de seguretat que imposen les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia. L'experiència el mes de setembre passat a València, o la celebració de les Festes Patronals en aquests dos últims anys, ha demostrat que es poden realitzar esdeveniments sense posar a la població en risc sempre que es respecten unes mínimes mesures de seguretat. Així, dissabte passat 25 de setembre, les Falleres Majors de Benicarló, Andrea Simó i Rocío Martínez, pronunciaven la Crida en un escenari insòlit: la plaça de Sant Bartomeu. I davant un públic que romania assegut en les butaques que s'havien disposat en el recinte tancat, al qual s'accedia mitjançant invitació per a controlar l'aforament.
...


JUNTA DE SEGURETAT
Per a organitzar la seguretat fallera es va celebrar una Junta de Seguretat que va comptar amb l'assistència de la subdelegada del govern, Soledad Ten. L'alcaldessa, Xaro miralles, va subratllar que «la coordinació entre els diferents cossos de seguretat garantirà que els actes amb més afluència de persones puguen discórrer amb total normalitat». Miralles recordava que «aquestes seran unes falles atípiques i adaptades a les circumstàncies, però estic segura que transcorreran amb total normalitat i que seran unes falles tranquil·les, igual que ho han sigut les Festes».
...
Així, els casals podran obrir fins a la 1.30 hores de la matinada, amb un aforament permés del 75%, i queda totalment prohibit tirar petards fora dels actes previstos per les comissions falleres.
...
+info La veu en paper

 

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1303 | 8 DE D'OCTUBRE DE 2021