2 BENICARLO AEROPORT CASTELLO: Gus, Chaguinha, Vadillo, Lolo, Xapa; cinc inicial; Javi Alonso, Chicho, Retamar i Gonzalo

3 CAJA SEGOVIA: Cidao, David, Tobe, Esquerdinha, Sergio Lozano; cinc inicial; Matías, Antoñito, Borja, Daniel i Geison.

ÀRBITRES: Fortes Pardoiy Martínez Flores, del col•legi murcià. Ensenyaren tarja groga als locals Lolo i Javi Alonso; als visitants Tobe, Borja i Daniel.

GOLS: 0-1 min. 27, Borja. 0-2 min. 32, Borja. 1-2 min.  35, Chicho. 2-2 min. 37, Vadillo. 2-3 min. 44, Geison.

INCIDÈNCIES: Gran entrada en el Poliesportiu Municipal, 2.300 espectadores, amb presencia de seguidors segovians. Partit oferit per Punt 2.

Pas de gegant el donat dissabte passat per Caixa Segòvia de cara a jugar una nova final de la LNFS després de derrotar el Benicarló Aeroport Castelló en l'últim minut de la prorroga. Tot després d'un gran partit, dels que fan afició, amb els de casa bolcats en suport dels seus.

Com s'esperava partit jugat de poder a poder, amb pressió per part dels dos equips buscant de recuperar el control del baló. Això va fer que tradaren un poc les oportunitats clares de gol. L'equip benicarlando prompte es carregà de faltes, la cinquena als nou minuts, el que va obligar Juanlu Alonso a demanar temps mort. A això es va sumar la lesió fortuïta de Retamar, que va deixar els locals amb una baixa important en el seu joc ( no en va és el màxim golejador). Encara així l'equip li tirà moltes ganes i bé va poder anar-se al descans amb avantatge a l'haver tingut les ocasions més clares de gol, però Cidao va mostrar la seua qualitat sota els pals. La millor oportunitat visitant la va tenir Esquerdinha, però Gus va traure el baló amb el peu.

En la segona part caixa Segòvia va eixir fort, semblava que anava a sentenciar el partit per la via ràpida, lluint-se Gus i veient aquest com Geison rematava al pal, però poc li va costar al Benicarló igualar el partit, i Cidao també va voler demostrar el seu bon fer traient dos balons perillosos a Xapa i Vadillo.

Una ràpida contra per l'esquerra d’Antoñito, amb centre a l'àrea, va permetre al jove Borja obrir el marcador i, el propi Borja, cinc minuts més tard a passada de Sergio Lozano va semblar sentenciar el partit, davant un Benicarló que estava acusant el cansament de tenir menys jugadors de rotació. Juanlu Alonso va demanar temps mort per a donar un respir al seu equip i de nou Cidao es lluïa en rematades de Javi Alonso i Chicho.

Mancant cinc minuts va saltar Xapa com a porter jugador i a la primera jugada d’atac Chicho marcava, després d'haver fallat dues clares ocasions abans. Un gol que els va donar ales als locals i amb el suport incansable de la seua afició van seguir tocant el baló. A tres minuts per al final Chicho va recuperar un baló, va passar Vadillo i aquest va empatar el partit, amb el que el pavelló va semblar vindre-se’n a baix, el que va obligar al tècnic segovià a demanar temps mort. Abans de la prorroga de nou es van lluir Gus i Cidao.

En els cinc minuts extra els dos equips van jugar més conservadors, tractant d'evitar una errada, i aquesta va arribar per part local, cosa que va permetre a Geison marcar el gol de la victòria. Encara quedava un minut i de nou el cinc contra quatre i aturada de Cidao mancant 30 segons després de dur tir de Xapa.

Minut 41
Després del partit l'entrenador local Javi Alonso va indicar, “crec que hem jugat el partit que ens interessava però ens ha faltat un poc de definició per a posar-nos per davant en el marcador. El nostre objectiu ara és guanyar el dissabte que ve i forçar un tercer partit”.
Per la seua banda Jesús Velasco va veure així el partit, “cal felicitar als dos equips, ha estat un gran partit, digne d'unes semifinals”.