3 MONTESINOS JUMILLA: Yeray, Ortiz, Boyis, Baca, Sánchez Cava; cinc inicial; Cristian, Kiwi, Rubén Zamora i Juandi.

1 CASTELL DE PEÑÍSCOLA FS BENICARLO: Gus, Uge, Charly Maza, Diego Blanco, Gonzalo; cinc inicial; Juanito, Jacobo, Aarón, Juan Carlos, Marc Areny i Iván.

ÀRBITRES: Celador Hernández (Castella-La Manxa) i Sánchez Chamorro (Castella-Lleó). Ensenyaren tarja groga als locals Sánchez Cava i Juandi; al visitant Uge. Expulsaren por doble amonestació a Gus i Diego Blanco. També expulsaren a l’entrenador Ricardo Iñiguez.

GOLS: 0-1 min. 28, Marc Areny. 1-1 min. 29, Juanito (pròpia porta). 2-1 min. 32, Sánchez Cava. 3-1 min. 39 Kiwi

El Montesinos Jumilla va aconseguir guanyar al Castell de Peníscola FS Benicarló, amb el que s'acosta al capdavant de la classificació, i amb ells els del Baix Maestrat sumen la seua primera derrota a domicili. Un resultat que no reflecteix el que va ocórrer en la pista.

Partit molt tàctic, amb ferris marcatges, guanyant els sistemes defensius als atacants, per la qual cosa el partit va arribar al final del primer període amb l'empat inicial. Ambdós equips van tenir les seues oportunitats, però els porters van saber mantenir el seu portal a zero. El pitjor del partit l'arbitratge, que no va mesurar de la mateixa manera els conjunts, sobretot en la segona part.

En la represa va seguir la mateixa tònica, fins que Marc Areny va trencar l'empat, el que va provocar la reacció del conjunt murcià, que un minut més tard es trobava amb el gol de Juanito en pròpia porta a l'intentar tallar una rematada en un servei de la cantonada. Es va créixer l'equip local, amb el suport dels seus afeccionats i el veterà Sánchez Cava donava avantatge, amb el que el Castell va haver de jugar-se l'opció de porter-jugador. El Jumilla es va tancar bé en defensa, i malgrat la insistència de l'equip visitant i fins i tot jugant en dues ocasions en inferioritat, van saber aprofitar l'avantatge i tancar el partit després d'una jugada a porta buida, quan Iván movia el baló.